ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (ΕΣΧΑ) συγχαίρουν τις ομάδες που διακρίθηκαν στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων και Νεανίδων, που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα. 

Ειδικότερα, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, αποδίδονται τα εύσημα στην ΑΕΚ που κατέκτησε τον τίτλο καθώς και στις ομάδες του ΑΣΕ Δούκα που πήρε την 2η θέση, του ΓΝΟ Άρη Νικαίας που κατέλαβε την 3η θέση και του Ολυμπιακού ΣΦΠ που ήταν στην 4η θέση.  

Επίσης τις θέσεις 5 έως 8, κατέλαβαν οι ομάδες: Φοίβος Συκεών, Αλέξανδρος Αξιούπολης, Αμφικτύονες Λαμίας, ΑΕΠ Πανόραμα. 

Πολλά μπράβο στους αθλητές, στους προπονητές και στα στελέχη των ομάδων που διακρίθηκαν, ειδικά στην πρώτη τετράδα, όλες της ΕΣΧΑ, κάτι που αποτυπώνει την σοβαρή δουλειά που γίνεται στους συλλόγους, παρά τα προβλήματα που υπήρξαν με την πανδημία λόγω του covid19. 

 

Επίσης η ΕΣΧΑ συγχαίρει την ΑΕΚ για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων. Ισοβάθμησε στην πρώτη θέση με την ΑΕΣΧ Πυλαίας που πήρε τον τίτλο λόγω καλύτερου συντελεστή τερμάτων. Πολλά συγχαρητήρια στο τεχνικό επιτελείο, στις αθλήτριες και στα στελέχη της ομάδας της ΑΕΚ για την σημαντική διάκριση.  

Επίσης συγχαρητήρια και στην ομάδα του ΟΦ Ν. Ιωνίας για την συμμετοχή της στην τελική φάση. Η κατάταξη:

1) ΑΕΣΧ Πυλαίας 7 βαθμοί,

2) ΑΕΚ 7,

3) ΑΟ Προσοτσάνης 4,

4) Φίλιππος Βέροιας 2,

5) ΟΦ Ν. Ιωνίας 0. 

 

Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι τόσο τα τοπικά πρωταθλήματα, όσο και οι τελικές φάσεις, έγιναν υπό δύσκολες καταστάσεις λόγω της πανδημίας, αλλά και των υποχρεώσεων που έχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες με τα μαθήματα τους, κάτι που δίνει παραπάνω αξία τόσο στις ομάδες που διακρίθηκαν όσο και σε αυτές που συμμετείχαν. 

Θυμίζουμε ότι η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων διοργανώθηκε από τον ΓΝΟ Άρη Νικαίας και αυτή των Νεανίδων από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας, υπό την εποπτεία της ΕΑΠ/ΟΧΕ.