ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (ΕΣΧΑ) συγχαίρουν τις 19 αθλήτριες που συμμετείχαν στην Μικτή Ομάδα ΕΣΧΑ Κορασίδων, που πήρε μέρος στις φιλικές αναμετρήσεις με την Σουηδική Χάλμπι, στις 4-5 Ιουλίου 2019 σε Άργος και σε Ναύπλιο.

Όλες οι παίκτριες που απάρτιζαν την Μικτή Κορασίδων, έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους, παρουσιάζοντας ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο, αγωνιζόμενες με πάθος και μεγάλη θέληση απέναντι στην Σουηδική ομάδα, η οποία κατέκτησε την 6η θέση στο Πρωτάθλημα Κορασίδων (γεν. 2003) στην χώρα της, ανάμεσα σε 32 ομάδες!.

Η ΕΣΧΑ ευχαριστεί τους προπονητές Γιάννη Βαρελτζή, Στέλιο Αλεπουδέα και Δημήτρη Σκάρλο, οι οποίοι είχαν την τεχνική ευθύνη της ομάδας για τα παιχνίδια κόντρα στην Χάλμπι καθώς επίσης σε όσους βοήθησαν κατά την παραμονή της ομάδας στην Αργολίδα, την  Άννα Δημουλίνου (Αναπληρωματικό μέλος ΔΣ ΕΣΧΑ) και τον Βασίλη Μπρεάνο (Γενικό Αρχηγό του τμήματος Χάντμπολ του ΑΠΕΣ Καπανδριτίου).

Επίσης θερμές ευχαριστίες στις ομάδες ΓΑΣ Καματερό, ΓΝΟ Άρης Νικαίας, ΑΟ Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων, ΑΠΕΣ Καπανδριτίου και Ολυμπιακός Κερατσινίου, για την παραχώρηση των παικτριών προκειμένου να συγκροτηθεί η Μικτή Ομάδα Κορασίδων.

Δεν πρέπει να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε και τον Διομήδη Άργους και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του, Κώστα Βλαχοσπύρο, για την άψογη φιλοξενία που είχε η Μικτή μας στην Αργολίδα, κατά τις δυο ημέρες της παραμονής της.

Η ΕΣΧΑ θα συνεχίσει την προσπάθεια που κάνει για την ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή της Αττικής, μέσα από την δημιουργία των Μικτών Ομάδων, με στόχο την αγωνιστική βελτίωση των αθλητών και αθλητριών των σωματείων, δίνοντας τους την ευκαιρία να αναμετρηθούν με ομάδες του Εξωτερικού και ειδικότερα από χώρες όπου το Χάντμπολ είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένο.