ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Στην Κόνιτσα φιλοξενείται από την Παρασκευή (16/7) το «2ο Elite Handball Academy». Πρόκειται για μια αναπτυξιακή δράση, στην οποία αθλητές και αθλήτριες των κατηγοριών Παμπαίδων Α’-Παγκορασίδων Α’ , θα μυηθούν στα μυστικά του Χάντμπολ από διακεκριμένους ξένους και έλληνες προπονητές. 

«Χρωματίζουμε» τα χαντμπολικά σας όνειρα και δίνουμε ραντεβού σε μια από τις ομορφότερες γωνιές της Ελλάδας για να ζήσουμε μοναδικές στιγμές το σύνθημα της διοργάνωσης που θα γίνει σε δυο περιόδους (1η περίοδος: 16-22/07 και η δεύτερη: 22-28/07). 

Οι Γάλλοι προπονητές Guy Petitgirard, Max Giagheddu και η Βελγίδα γυμνάστρια Marianne Verhavert, που βρίσκονται από την Τετάρτη στην Ελλάδα, θα δώσουν τα «φώτα» τους σε πρακτικό και σε θεωρητικό επίπεδο στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες που θα βρεθούν στην Κόνιτσα. Το 1ο γκρουπ της διοργάνωσης θα ξεκινήσει τις προπονήσεις το απόγευμα της Παρασκευής (16/07) με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει εντατικές προπονήσεις τεχνικής και ενδυνάμωσης. Το προπονητικό πλάνο είναι προσαρμοσμένο στους αθλητές που θα συμμετάσχουν οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να εξελίξουν τις ικανότητες τους σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. 

Παράλληλα, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τον χρόνο τους καθώς έχουν προγραμματιστεί και κάποιες δραστηριότητες (Rafting, πεζοπορία, πισίνα) κατά την παραμονή τους στην Κόνιτσα. 

Το «2ο Elite Handball Academy» διοργανώνει ο ΑΟ Ιωαννίνων με την στήριξη του Δήμου Κόνιτσας και της Περιφέρειας Ηπείρου. Στη διάρκεια του Camp θα τηρηθούν αυστηρά και απαρέγκλιτα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα καθώς προτεραιότητα των διοργανωτών είναι η Υγεία και η ασφάλεια των αθλητών/αθλητριών και των προπονητών.