ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Από την ΕΣΧΑ ανακοινώνονται τα ακόλουθα:  

-Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για τo Σάββατο 24/10/2020, αναμέτρηση των ομάδων, Ολυμπιακός Κερατσινίου-Ολυμπιακός ΣΦΠ, για το Πρωτάθλημα ΕΣΧΑ Εφήβων, λόγω κωλύματος του Κλειστού Γυμναστηρίου Κερατσινίου «Π. Μπακογιάννης», μετά από σχετικό έγγραφο και του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας.  

-Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Πέμπτη 22/10/2020, αναμέτρηση των ομάδων, Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας-ΑΣΕ Δούκα (Κλειστό Γυμναστήριο Ιωνικού ΝΦ-22.00), για το Πρωτάθλημα ΕΣΧΑ Εφήβων, για προληπτικούς λόγους, μετά τον εντοπισμό δυο κρουσμάτων κορονοϊού σε μαθητές σε σχολικές τάξεις-τμήματα, όπου φοιτούν και αθλητές της ομάδας εφήβων του ΑΣΕ Δούκα.    

-Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 21/10/2020 αναμέτρηση των ομάδων, ΕΣΝ Βριλησσίων-Δόξας Βύρωνα (Κλειστό Γυμναστήριο Βριλησσίων-19.30), για το Πρωτάθλημα ΕΣΧΑ Εφήβων, για προληπτικούς λόγους, μετά τον εντοπισμό κρούσματος κορονοϊού σε αθλητή της ανδρικής ομάδας του Πανιωνίου ΓΣ, με τον οποίο αγωνίστηκε η Δόξα Βύρωνα (Α2 Ανδρών), την Κυριακή 18/10/2020 και χρησιμοποίησε αθλητή  από την κατηγορία εφήβων, ο οποίος και αγωνίστηκε.   

-Οι ανωτέρω συναντήσεις θα οριστούν εκ΄ νέου από την ΕΣΧΑ.