ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Κερατσινίου «Π. Μπακογιάννης», με την Μικτή ΕΣΧΑ να επικρατεί με 37-28 του Ολυμπιακού Κερατσινίου, για την 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΕΣΧΑ Παμπαίδων Α’ Κ1.
Η Μικτή ΕΣΧΑ από την αρχή του αγώνα είχε το προβάδισμα,  χωρίς όμως να μπορεί να ξεφύγει στο σκορ απέναντι στους γηπεδούχους που πίεζαν αρκετά. Στα τελευταία 10 λεπτά του αγώνα, η Μικτή ΕΣΧΑ κατάφερε με επιθετικό πλουραλισμό να πάρει την διαφορά και να «κλειδώσει» τη νίκη.
 
Διακύμανση (2χ15’, 1χ20’): 9-11, 9-12, 10-14.
Διαιτητής: Παπαδημητρίου.
Πέναλτι: 6/6, 1/1.
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (Αλ. Κουρής): Γιαννακόπουλος, Νικολάου, Ιατρού 12, Κουρής 2, Λαμπρινάκος 5, Ξάνθης, Πενθερουδάκης 2, Καμπόλης, Κεσάνης, Γουδής 2, Πιταροκοίλης, Συρίγος, Παγκαλιάς  4, Μπάρμπας, Ψωμάς 1.
 
ΕΣΧΑ (Γ. Κρανάκης): Ρούπας 8, Τσιώκος 3, Ευγενίδης 8, Σκαρτσίλας 3, Κώνστας 2, Βελετζέλος 3, Καραμπετσάνος, Αϊβάτογλου 3, Βενάρδος 5, Ζωγόπουλος, Αντωνίου, Μουχλής 1, Ηλιόπουλος 1.   
 
Τον αγώνα παρακολούθησαν, ο Πρόεδρος της ΕΣΧΑ (και μέλος του ΔΣ ΟΧΕ) Δημήτρης Σταυρακάκης και ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Κερατσινίου (και μέλος του ΔΣ ΕΣΧΑ) Γιάννης Κωστόπουλος.