ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 Δράσεις με σκοπό την καλύτερη ανάπτυξη του αθλήματος του beach handbal lστην περιοχή της Αττικής σκοπεύει να πραγματοποιήσει το καλοκαίρι του 2018 η Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (Ε.Σ.Χ.Α.).

Με πρωτοβουλία της επιτροπής beach handball της Ένωσης προγραμματίζεται η διοργάνωση Τοπικού Πρωταθλήματος καθώς και Κυπέλλου, με την συμμετοχή ομάδων των αναγνωρισμένων αθλητικών σωματείων-μελών της Ε.Σ.Χ.Α. στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών αλλά και Ηλικιακών Κατηγοριών U14 και U16.

Ήδη η Ε.Σ.Χ.Α. μέσω της Επιτροπής beach handball βρίσκεται σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την δημιουργία κατάλληλων γηπέδων για την διεξαγωγή αγώνων και προπονήσεων των ομάδων, με στόχο οι αγωνιστικές δράσεις να πραγματοποιηθούν τον προσεχή Ιούλιο.

Σε επιστολή που απέστειλε η Ένωση σε όλα τα σωματεία της δύναμης της γνωστοποίησε την πρόθεση της, για την διεξαγωγή των συγκεκριμένων δράσεων, ζητώντας από το κάθε σωματείο να ορίσει έναν εκπρόσωπο του, για να μετάσχει στην ομάδα εργασίας της αρμόδιας Επιτροπής beach Handball της Ε.Σ.Χ.Α., στην περίπτωση όπου ο σύλλογος θέλει να δραστηριοποιηθεί και στο άθλημα της χειροσφαίρισης στην άμμο.