ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (ΕΣΧΑ) Δημήτρης Σταυρακάκης, ο οποίος από την Κυριακή εξελέγη και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΟΧΕ), προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: 

«Μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών της Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΟΧΕ) που διενεργήθηκαν με άψογο τρόπο, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους των σωματείων που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα ότι έτυχα τέτοιας αποδοχής από τα σωματεία του αθλήματος, γεγονός που με γεμίζει ευθύνη να ανταποκριθώ στο χρέος μου, να υπηρετώ το άθλημα, τους συλλόγους και τους αθλητές-αθλήτριες,  με όλες μου τις δυνάμεις. 

Όλοι θα κριθούμε από το πώς θα ανταποκριθούμε στην αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων στον αθλητισμό εν μέσω πανδημίας, χτίζοντας ταυτόχρονα πιο στέρεες βάσεις για την μετά Covid-19 εποχή!. 

Θα ήθελα να συγχαρώ, τον Κώστα Γκαντή για την επανεκλογή του στην θέση του Πρόεδρου της ΟΧΕ, τους συναδέλφους μου στο νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας για την εκλογή τους, να ευχηθώ καλή δουλειά και να φανούμε όλοι αντάξιοι στις προσδοκίες των σωματείων που μας τίμησαν με την ψήφο τους. 

Ιδιαίτερη μνεία να κάνω, στον Στέλιο Αγγελούδη (Α’ Αντιπρόεδρο της ΕΟΕ) για την επανεκλογή του ως τακτικός εκπρόσωπος του αθλήματος μας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και να του ευχηθώ καλή θητεία σε  όποια καθήκοντα αναλάβει στο υψηλότερο αθλητικό όργανο του τόπου μας.  

Τέλος, να ευχαριστήσω για την άριστη συνεργασία που υπήρξε με τον απερχόμενο Γενικό Γραμματέα της ΟΧΕ Κώστα Σταματιάδη, ο οποίος συνεχίζει ως μέλος της νέας Διοίκησης της Ομοσπονδίας και παράλληλα εκλέχθηκε αναπληρωματικός εκπρόσωπος της ΕΟΕ. Είναι από τους παράγοντες που δίνουν την ψυχή τους για το άθλημα και είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει να το κάνει. 

Μας περιμένει λοιπόν πολύ δουλειά και πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για μια καλύτερη επόμενη ημέρα για το άθλημα μας!».