ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Επιτυχημένες αναπτυξιακές δράσεις με γιορτές Street Handball, πραγματοποιήθηκαν σε Βριλήσσια και σε Ασπρόπυργο, το Σάββατο 21/9/2019.

Στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Βριλησσίων, έγινε η γιορτή street handball, που διοργάνωσε ο ΕΣΝ Βριλησσίων, με την συμμετοχή 165 αγοριών και κοριτσιών, ηλικίας από 5 έως 10 ετών.

Τα παιδιά για τρείς ώρες, γνώρισαν το άθλημα του Χάντμπολ, παίζοντας, υπό τις οδηγίες των προπονητών του συλλόγου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξενοφών Μανιατογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Βριλησσίων Κων/νος Βαφειάδης, ο πρώην Δήμαρχος Βριλησσίων Κώστας Ιωαννίδης, η Δημοτική Σύμβουλος Βριλησσίων Κατερίνα Χρυσοπούλου.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξενοφών  Μανιατογιάννης, στην ομιλία του,  ο οποίος στην ομιλία του, έδωσε τα εύσημα στους διοικούντες του ΕΣΝ Βριλησσίων για την σοβαρή προσπάθεια που κάνουν για την ανάπτυξη του αθλητισμού και του χάντμπολ στην περιοχή. Παράλληλα ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ανδρική ομάδα του συλλόγου που θα συμμετάσχει στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών, τονίζοντας οτι ο Δήμος θα στηρίξει την προσπάθεια της για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία και γενικότερα κάθε αναπτυξιακή δράση του ΕΣΝ Βριλησσίων στο χώρο του χάντμπολ.

Ο Πρόεδρος του ΕΣΝ Βριλησσίων Ευάγγελος Πάλλης ευχαρίστησε τους γονείς των παιδιών που δέχτηκαν την πρόσκληση του συλλόγου και τα  έφεραν στο Κλειστό της πόλης, για να γνωρίσουν το χάντμπολ και τους προέτρεψε να οδηγήσουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό.

Εκτός από τον πρόεδρο του ΕΣΝ Βριλησσίων, παραβρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Θωμάς Σπύρου, μέλη του ΔΣ καθώς και σύσσωμο το προπονητικό τιμ του σωματείου. 

 

Όλη η πόλη παίζει Χάντμπολ!  

Στον Ασπρόπυργο, περισσότερα από 340 αγόρια και κορίτσια πήραν μέρος στην εκδήλωση Street Handball στο πλαίσιο των Θριασίων 2019, που φιλοξενήθηκε στην πλατεία Δημαρχείου.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Οργανισμός Άθλησης & Φροντίδας Νεολαίας & 3ης Ηλικίας του Δήμου Ασπροπύργου, σε συνεργασία με τον Α.Σ.Ο.Δ. Ασπροπύργου, την ΟΧΕ και με την χορηγία-υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής.

Για περισσότερες από τρεις ώρες, τα παιδιά, ενημερώθηκαν για το χάντμπολ, έπαιξαν υπό τις οδηγίες των προπονητών του συλλόγου, στα γήπεδα που είχαν σχεδιαστεί στην πλατεία του Δημαρχείου Ασπροπύργου, σε μια εκδήλωση που είχε στόχο την ακόμη μεγαλύτερη διάδοση του αθλήματος στην περιοχή.

«Ευχαριστούμε την Δημοτική Αρχή και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο και Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Νικόλαο Ι. Μελετίου και φυσικά τον Πρόεδρο του Οργανισμού Άθλησης & Φροντίδας Νεολαίας & 3ης Ηλικίας του Δήμου Ασπροπύργου κ. Γιάννη Κατσαρό, που μας έφερε σε επαφή με τα 340 παιδιά που απασχολήθηκαν δημιουργικά στην διάρκεια της εκδήλωσης» ανέφερε ο Πρόεδρος του ΑΣΟΔ Ασπροπύργου Νίκος Ματθαίου.

Οι προπονήσεις του συλλόγου, διεξάγονται στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Γεώργιος Τσόκας», ώστε να γνωρίσουν από κοντά τα παιδιά το άθλημα της χειροσφαίρισης.

Με τη εγγραφή των παιδιών δίδεται ΔΩΡΕΑΝ σετ προπόνησης! 

Οι ώρες προπονήσεως αναλόγως ηλικίας:  Δευτέρα:16:00-18:00

Τρίτη: 16:00-18:00

Τεταρτη:17:00-21:00

Πέμπτη:16:00-19:00

Σάββατο:09:00-12:00

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 6984235760.