ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Περισσότερα από 300 αγόρια και κορίτσια που πήραν μέρος στα προγράμματα του ΚΔΑΠ (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών) Κορωπίου, γνώρισαν το Χάντμπολ, μέσα από την δράση που έγινε από τον ΑΣ Κορωπίου «ΓΣ Παπασιδέρης».

Ο σύλλογος πιστός στην προσπάθεια που κάνει για την ανάπτυξη και προώθηση του αθλήματος, στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Αττικής, ήρθε σε επαφή με το ΚΔΑΠ Κορωπίου και παιδιά του, ήρθαν σε εξοικείωση και εκμάθηση με το άθλημα του Χάντμπολ.

Η ακούραστη προσπάθεια του ΑΣ Κορωπίου «ΓΣ Παπασιδέρης» σε συνδυασμό με την βοήθεια του Δήμου Κρωπίας, σίγουρα θα αποδώσει τα μέγιστα, σε οτι αφορά την ακόμη μεγαλύτερη διάδοση του αθλήματος στην περιοχή. 

«Ευχαριστούμε την Δημοτική Αρχή και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Δημήτρη Κιούση και φυσικά τον Κωνσταντίνο Κωνσταντάρα, που μας έφερε σε επαφή με τα 300 παιδιά που απασχολήθηκαν δημιουργικά όλο αυτό το διάστημα από τις δομές και τους υπεύθυνους της πόλης μας» τονίζεται στην ανακοίνωση του ΔΣ του ΑΣ Κορωπίου «ΓΣ Παπασιδέρης», τονίζοντας επίσης: «Το άθλημα της χειροσφαίρισης είναι για όλα τα παιδιά (αγόρια, κορίτσια) που μπορούν να αθληθούν από την ηλικία των 4 ετών. Τρέξιμο, παιχνίδι με ή χωρίς μπάλα, ευελιξία κινήσεων, ταχύτητα, γρήγορη σκέψη, απόκτηση ομαδικότητας και συνεργασίας με τα άλλα παιδιά.
Ένα άθλημα που χαρίζει συγκινήσεις!. Το διαπίστωσαν όλα τα παιδιά του ΚΔΑΠ τις τρεις συνεχόμενες Παρασκευές. Επόμενη συνάντηση, αρχές Σεπτεμβρίου στο σχολικό πρωτάθλημα που προετοιμάζει ο σύλλογος μας».