ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Έναν δυνατό σύμμαχο απέκτησε η Ε.Σ.Χ.Α. στην προσπάθεια που κάνει για την ανάπτυξη του Χάντμπολ στην Αττική, καθώς και για την αγωνιστική βελτίωση των ομάδων που ανήκουν στο δυναμικό της.

Η Ε.Σ.Χ.Α αδελφοποιήθηκε και επίσημα με την Ένωση Χάντμπολ του Βουκουρεστίου (Bucharest Handball Association) υπογράφοντας μνημόνιο συνεργασίας, το οποίο περιέχει αρκετούς άξονες δράσεων.

Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

-Συμμετοχή μικτών ομάδων σε τουρνουά ή φιλικούς αγώνες που θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα και σε Βουκουρέστι, στις ηλικιακές κατηγορίες U18, U16, U14, U12, σε αγόρια και σε κορίτσια.

-Καθιέρωση αγωνιστικών δράσεων όπως το Κύπελλο  Ελληνορουμανικής φιλίας.

-Συμμετοχή συλλόγων από την Αθήνα και το Βουκουρέστι σε τουρνουά που θα διεξάγονται στις δυο πρωτεύουσες.

-Επιμορφωτικά σεμινάρια από Ρουμάνους προπονητές για θέματα γυναικείου χάντμπολ.

-Συνεργασία με ανταλλαγή ομάδων στο Beach Handball.

To μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν οι πρόεδροι των δυο Ενώσεων, Μιχάϊ Πίρβου και Δημήτρης Σταυρακάκης.

«Είναι σίγουρο οτι αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει πάρα πολύ τα σωματεία της Ε.Σ.Χ.Α.. Είναι ιδιαίτερη τιμή για την Ένωση μας, το γεγονός ότι η αντίστοιχη Ένωση του Βουκουρεστίου αποδέχτηκε την πρόταση μας για συνεργασία. Έχοντας δεδομένο ότι στη Ρουμανία το Χάντμπολ είναι από τα κορυφαία αθλήματα, σίγουρα η συνεργασία αυτή θα έχει θετικό αντίκτυπο για εμάς, αρκεί όλοι μας να προσπαθήσουμε ώστε να είναι επιτυχημένη η υλοποίηση του μνημονίου συνεργασίας που υπογράφαμε» τονίζει ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Χ.Α. Δημήτρης Σταυρακάκης.

H  Ε,Σ,Χ,Α, ευχαριστεί δημόσια τον κ. Σωτήρη Καραγκιοζίδη, ο οποίος βοήθησε και συνέβαλε  ώστε να επιτευχθεί η συγκεκριμένη συνεργασία με την Ένωση του Βουκουρεστίου.