ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (Ε.Σ.Χ.Α.) συγχαίρουν τις αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Χάντμπολ Γυναικών για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο προ-προκριματικό όμιλο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2020 που έγινε στην Βέροια.

Η αήττητη πρόκριση στους ομίλους της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020, σηματοδοτεί την αλλαγή σελίδας για το συγκεκριμένο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Οι παίκτριες του Μενέλαου Δανήλου και στις τρεις νικηφόρες αναμετρήσεις απέναντι σε Ισραήλ, Φιλανδία, Λουξεμβούργο, έβγαλαν ψυχή, πάθος, αποφασιστικότητα, παρουσιάζοντας αγωνιστικότητα υψηλού επιπέδου με κυρίαρχο την διάρκεια σε όλα τα παιχνίδια, δίνοντας χαρά  σε όλους όσους αγαπάνε το γυναικείο χάντμπολ στην χώρα μας. Πολλά μπράβο στις αθλήτριες της ομάδας για την συγκλονιστική τους παρουσία στην διοργάνωση, στον προπονητή Μενέλαο Δανήλο, στους συνεργάτες του Αλέξανδρο Ταρινίδη και Χρήστο Τζουβάρα, στην έφορο Ερασμία Λάσκαρη, καθώς και σε όσους αποτελούσαν την ελληνική αποστολή που βρέθηκε στην Βέροια.

Λαμπρίνα Τσάκαλου, Βάσια Γκάτζιου, Νίκη Ράτσικα, Αγνή Ζυγούρα, Αναστασία Παναγιωτίδου, Ευγενία Σαμολοδά, Μάγδα Κεπεσίδου, Κατερίνα Μανιά, Δέσποινα Φράγκου, Άντζελα Καρέλα, Ολίνα Ανδρίτσου, Ελένη Μούρνου, Έλσα Μάστακα, Αθηνά Βασιλειάδου, Ραφαέλλα Καραχαρίση, Παναγιώτα Αργυροπούλου, Εμμανουέλα Τσικνάκη, Κατερίνα Κουκμίση, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟYΜΕ.