ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αναπτυξιακή δράση στο Καπανδρίτι από την Μεγάλη Δευτέρα έως την Μεγάλη Τετάρτη.

Με την συμμετοχή 250 αθλητών και αθλητριών από 10 συλλόγους, διεξάγεται το 1ο Πασχαλινό Διασυλλογικό Αναπτυξιακό Τουρνουά Χάντμπολ «North Attica 2019» που διοργανώνει ο ΑΠΕΣ Καπανδριτίου και ο ΑΣ Άνοιξης-Διονύσου.

Στο νέο Δημοτικό Κλειστό γυμναστήριο Χάντμπολ του Καπανδριτίου και στο Δημοτικό Κλειστό γυμναστήριο του Λυκείου Καπανδριτίου θα διεξαχθούν 45 αγώνες σε 5 ηλικιακές κατηγορίες, την Μεγάλη Δευτέρα και την Μεγάλη Τρίτη από τις 9 το πρωϊ έως τις 8 το βράδυ και την Μεγάλη Τετάρτη από τις 9 το πρωϊ έως τη 1 το μεσημέρι.

Αναλυτικά στην διοργάνωση συμμετέχουν οι ομάδες:

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Β’: ΑΣ Άνοιξης Διονύσου, Ιδομενέας Χανίων, ΓΑΣ Καματερού, ΑΣΟΔ Ασπροπύργου.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β’: ΑΠΕΣ Καπανδριτίου, ΓΑΣ Καματερού, ΑΣ Ηλιούπολης, Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων, ΓΣ Παπασιδέρης Κορωπίου, ΔΑΣ Ζεφυρίου.

ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΑ: ΑΠΕΣ Καπανδριτίου, ΓΑΣ Καματερού, ΑΣΟΔ Ασπροπύργου, ΕΣΝ Βριλησσίων, Θρακομακεδόνες Sport Club.

ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ: ΑΠΕΣ Καπανδριτίου, ΕΑΧ Χανίων, ΓΑΣ Καματερού, Θρακομακεδόνες Sport Club.

ΜΙΝΙ ΜΙΚΤΟ: ΓΣ Παπασιδέρης Κορωπίου, ΕΣΝ Βριλησσίων, ΑΣΟΔ Ασπροπύργου, ΔΑΣ Ζεφυρίου.

Την Μ. Δευτέρα 22/4/2019 στις 20.00 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των αγώνων στην Πλατεία Αγίου Στεφάνου στον χώρο της «ΚΑΜΕΛΙΑ», με την υποστήριξη του Δήμου Διονύσου και των τοπικών καταστημάτων καφέ και εστίασης.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

▪Παρουσίαση - Παρέλαση Ομάδων
▪Τιμητικές Απονομές
▪Πάρτυ 
▪Παιχνίδι χάντμπολ στο υπαίθριο γήπεδο στην πλατεία Δημοκρατίας για ολα τα παιδιά του Δήμου Διονύσου.
Η Τελετή Λήξης θα γίνει την Μ. Τετάρτη 24/4/2019 στο νέο κλειστό γυμναστήριο Χάντμπολ του Καπανδριτίου στη 1 το μεσημέρι, ενώ θα προηγηθούν οι τελικές συναντήσεις ανά κατηγορία.

Tέλος αξίζει να σημειωθεί ότι για τις ανάγκες  φιλοξενίας της 35μελούς αποστολής των ομάδων των Χανίων θα χρησιμοποιηθεί ξενοδοχείο στην Άνοιξη, ενώ η σίτισή τους θα εξυπηρετηθεί από την ταβέρνα «Πιπινιός» στη Σταμάτα, σε έναν σαφή προσανατολισμό των διοργανωτών στον αθλητικό τουρισμό.

Το 1ο Πασχαλινό Τουρνουά «North Attica 2019» διοργανώνει ο ΑΠΕΣ Καπανδριτίου και ο ΑΣ Άνοιξης Διονύσου με την υποστήριξη των Δήμων Ωρωπού και Διονύσου καθώς και της Ο.Χ.Ε. και της Ε.Σ.Χ.Α.