ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Σε μια εορταστική ατμόσφαιρα,  πραγματοποιήθηκε με επιτυχία συμμετοχών αλλά κυρίως χαρούμενης διάθεσης των μικρών αθλητών και αθλητριών, το τουρνουά "Santa Mini Handball", στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας «Ο Πλάτων».

Το τουρνουά διοργάνωσε την Κυριακή 23/12/2018 ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη και ο ΓΝΟ Άρης Νικαίας με την υποστήριξη της ΕΑΠ/ΟΧΕ και της ΕΣΧΑ.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες ΑΣΕ Δούκα, Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας, ΓΝΟ Άρης Νίκαιας, ΓΣ Παπασιδέρης Κορωπίου, ΕΣΝ Βριλησσίων και ΟΦ Νέας Ιωνίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη, πήρε μέρος με 6 ομάδες από τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού του Δήμου.

Προπονήτρια του προγράμματος του Δήμου είναι η Ιωάννα Λιάφου, παλαιά αθλήτρια του Άρη Νίκαιας και της Εθνικής ομάδας Γυναικών.

Στην διοργάνωση παραβρέθηκαν ο Τεχνικός Σύμβουλος Ανάπτυξης ΟΧΕ Παναγιώτης Ιατρούδης καθώς και οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές Ανάπτυξης Δημήτρης Σκάρλος, Γιάννης Βαρελτζής, Στέλιος Αλεπουδέας.

Την ευθύνη της διοργάνωσης από τον Άρη Νικαίας είχαν ο Τάκης Μελετάκος και οι αναπτυξιακοί προπονητές του Συλλόγου Παναγιώτης Αθανασίου, Αργύρης Ταβλαρίδης και Μαρία Τσαρκατζόγλου.

Ο ΓΝΟ Άρης Νικαίας ευχαριστεί όλους όσους συνέδραμαν στην διοργάνωση αλλά κυρίως όλους όσους συμμετείχαν, τους φανταστικούς μικρούς αθλητές, που γέμισαν με χαρά,  αισιοδοξία και ενέργεια μέσα από το παιχνίδι τους και την ενασχόληση τους με το Χάντμπολ!.