ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 Περισσότερα απο 100 παιδιά ηλικίας 8 εως 11 ετών από τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Διονύσου, έπαιξαν, διασκέδασαν και γνώρισαν το Χάντμπολ, το πρωινό του Σάββατου 22/9, στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Στεφάνου.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Το χάντμπολ στις γειτονιές της Ελλάδος»  που υλοποιεί η Ε.Σ.Χ.Α. με την υποστήριξη της Επιτροπής Ανάπτυξης της Ο.Χ.Ε. , ο Α.Σ. Άνοιξης Διονύσου  (Α.Σ.Α.Δ.) χάντμπολ, σε συνεργασία με το Δήμο Διονύσου, διαμόρφωσαν 3 γήπεδα χάντμπολ στο προαύλιο του σχολείου και έδωσαν την δυνατότητα στα παιδιά να αναβιώσουν το ομαδικό παιχνίδι στη γειτονιά, αλλά και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους υπό την καθοδήγηση του Ομοσπονδιακού προπονητή Ανάπτυξης της Ο.Χ.Ε. Κώστα Κότσιρα και του προπονητή των ακαδημιών του Α.Σ.Α.Δ. Χάντμπολ, Σωτήρη Τοντόροβιτς.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης και ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Χ.Α. Δημήτρης Σταυρακάκης.
Η αυλαία της εκδήλωσης «έπεσε» με έναν ξεχωριστό αγώνα χάντμπολ που έδωσαν οι γονείς των παιδιών που συμμετείχαν, κατεβαίνοντας από την κερκίδα στον αγωνιστικό χώρο.
Στον χαιρετισμό του,  ο Δήμαρχος Διονύσου αναφέρθηκε στην αθλητική προσφορά του Α.Σ. Άνοιξης Διονύσου στην περιοχή, εκθείασε τις μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου με κορυφαία την ανάδειξη  της αντρικής ομάδας ως Κυπελλούχος Ελλάδος μπιτς χάντμπολ 2018, την συμμετοχή  αθλητών και αθλητριών των ακαδημιών στα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων και επανέλαβε την βούλησή του για την συνεχή στήριξη του συλλόγου από το Δήμο με την κατασκευή του ανοικτού γηπέδου  χάντμπολ στην περιοχή της Σταμάτας. 

Ο Πρόεδρος του Α.Σ.Α.Δ. Χαντμπολ, Μάριος Λουκάτος ευχαρίστησε τους γονείς των παιδιών για την παρουσία τους, τους φορείς (Ο.Χ.Ε., Ε.Σ.Χ.Α., Δήμο Διονύσου) που συνδιοργάνωσαν την εκδήλωση και ανακοίνωσε  την φετινη προσφορά της εταιρείας "BIC VIOLEX", εκ των χορηγών του συλλόγου, όπου με την χορηγία της προς το σύλλογο, καλύπτεται  δωρεάν η συνδρομή για 3 μήνες σε όσα κορίτσια γεννημένα 06-07 εγγραφούν στο σύλλογο έως 30 Σεπτεμβρίου 2018.
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν το σουπερ μάρκετ «Σκλαβενίιτης» και ο φούρνος «ΚΑΡΡΑΣ».