ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Γιορτή StreetHandball για αγόρια και κορίτσια από 6 έως 14 ετών, διοργανώνεται το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Στεφάνου.

Η εκδήλωση που θα διαρκέσει από τις 10.30 το πρωϊ έως τις 2 το μεσημέρι, γίνεται από τον ΑΣ Άνοιξης-Διονύσου (ΑΣΑΔ) με την υποστήριξη του Δήμου Διονύσου.

Η ΕΑΠ/ΟΧΕ και η Ε.Σ.Χ.Α. στο πλαίσιο του προγράμματος BE ACTIVE της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού διοργανώνουν προγράμματα γνωριμίας και ανάπτυξης του αθλήματος του Χάντμπολ με θέμα:

«Το χάντμπολ στις γειτονιές της Ελλάδος»-«Παίζουμε»-«Μαθαίνουμε»-«Διασκεδάζουμε».

Υποστηρικτής του συγκεκριμένου προγράμματος είναι και ο ΑΣ Άνοιξης-Διονύσου.

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα

Για τα παιδιά  και το παιχνίδι τους,  η δυνατότητα πρόσβασης στη γειτονιά έχει μεγάλη σημασία.  Η γειτονιά είναι ο μικρόκοσμος των παιδιών έξω από την κατοικία, όχι μόνο το πεζοδρόμιο  ή τον δρόμο , αλλά και τους δημόσιους χώρους , πάρκα , πλατείες, παιδικές χαρές, σχολεία  που ανήκουν στα όρια μιας συνοικίας.

Παιχνίδι στη γειτονιά σημαίνει ομαδικό παιχνίδι και ομαδικό παιχνίδι σημαίνει χάντμπολ. Τα παιδιά παίζουν χάντμπολ στη γειτονιά τους. Η γειτονιά, τα παιδιά της γειτονιάς, το παιχνίδι, η ξεγνοιασιά στη γειτονιά. Έννοιες που όλοι λίγο πολύ τις ξέρουμε και τις έχουμε ζήσει αλλά δυστυχώς μέσα στην πόλη έχουν σχεδόν εξαφανιστεί.

Γειτονιές υπάρχουν ακόμη!

Παιδιά, ευτυχώς υπάρχουν που παίζουν και γελούν!

Το Χάντμπολ είναι το καλύτερο ομαδικό άθλημα για τα μικρά παιδιά

Ας τα μυήσουμε εμείς οι γονείς τους στην ομαδικότητα γιατί το παιχνίδι στη γειτονιά είναι αξία ανεκτίμητη!