ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κκ Γαβριήλ πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 10/9/2018 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, ο Αγιασμός των τμημάτων χάντμπολ ανδρών, γυναικών και ηλικιακών κατηγοριών του Ο.Φ. Νέας Ιωνίας, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κκ Γαβριήλ συνόδευε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Επιφάνιος Αρβανίτης.

Μετά το τέλος του Αγιασμού, ο Σεβασμιότατος επιχώριος Ιεράρχης κκ Γαβριήλ, στην ομιλία του, ευχήθηκε καλή αγωνιστική περίοδο, δίνοντας παράλληλα τα εύσημα στις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας του συλλόγου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 και του Κυπέλλου Ελλάδος, τονίζοντας όμως ότι αυτοσκοπός δεν είναι η κατάκτηση τίτλων, αλλά η προσπάθεια που κάνει το κάθε παιδί, ο κάθε νέος και η κάθε νέα, μέσα από την ευγενική άμιλλα, να ασχοληθεί με τον αθλητισμό ώστε να είναι έτοιμο να αντεπεξέλθει και στο δύσκολο στίβο της ζωής.

Στην τελετή παραβρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. του ΟΦ Νέας Ιωνίας, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής και των Δημοτικών παρατάξεων, γονείς των αθλητών και αθλητριών.  

Την Ε.Σ.Χ.Α. στην εκδήλωση εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Δημήτρης Σταυρακάκης που ευχήθηκε στον Πρόεδρο του Ο.Φ. Νέας Ιωνίας Θανάση Κοντογεώργο καθώς και στο Γενικό Γραμματέα του συλλόγου Παντελή Χατζηιωάννου, κάθε επιτυχία τους στόχους του σωματείου για την νέα αγωνιστική περίοδο. Παραβρέθηκε επίσης ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ο.Χ.Ε. (και μέλος της Επιτροπής Beach Handball Ο.Χ.Ε. και Ε.Σ.Χ.Α.) Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου.