ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Όπως ενημερώνει σε δελτίο τύπου, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης-αποζημίωσης ειδικού σκοπού, συνολικού ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ, στα δικαιούχα ερασιτεχνικά σωματεία, βάσει της Κοινής Απόφασης (ΦεΚ Β’, 5462/10-12-2020) των Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη. 

Περισσότερα: Ξεκιναει η καταβολη της οικονομικης ενισχυσης των σωματειων απο την ΓΓΑ!

Την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης για τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία όπως ανακοίνωσε το Υφυπουργείο Αθλητισμού. Από 2.500 ευρώ θα πάρει κάθε σωματείο και 1.000 ευρώ επιπλέον για κάθε άλλο άθλημα που καλλιεργεί.  

Περισσότερα: Την ερχομενη εβδομαδα ξεκινα η καταβολη της οικονομικης ενισχυσης απο την ΓΓΑ για τα σωματεια! 

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Σταυρακάκης,  τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (Ε.Σ.Χ.Α.), εύχονται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (Ο.Χ.Ε.) Κώστα Γκαντή που διαγνώστηκε σήμερα (Παρασκευή 30/10/2020) θετικός στον Covid-19, μετά από νέο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ύστερα από την εμφάνιση ήπιων συμπτωμάτων. 

«Ευχόμαστε περαστικά στον Πρόεδρο της ΟΧΕ, ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει υγιής στα καθήκοντα του», τονίζεται στην ανακοίνωση της ΕΣΧΑ.

Μετά την απόφαση της Κυβέρνησης για το νέο Lockdown και τις εξειδικεύσεις που υπήρξαν σχετικά με τον Αθλητισμό, η Ένωση Σωματείων Χειροσφαιρίσεως Αττικής (ΕΣΧΑ), ανακοινώνει την αναστολή έως τις 30 Νοεμβρίου 2020, όλων των διοργανώσεων που τελούνται υπό την αιγίδα της. 

Ευχόμαστε να υπάρχει υγεία σε όλους, δύναμη και με υπομονή να αντιμετωπίσουμε τη νέα δοκιμασία που μας προέκυψε και όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες να βρεθούμε και πάλι στα γήπεδα, ακόμη πιο δυνατή για να υπηρετήσουμε ο καθένας από το δικό του μετερίζι το άθλημα που αγαπάμε!.

Γνωστοποιήθηκε το νέο πρωτόκολλο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τον ΕΟΔΥ για τη διαχείριση κρούσματος στον αθλητισμό. Αναλυτικά, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της ΓΓΑ: 

Περισσότερα: Νεο πρωτοκολλο απο την ΓΓΑ και τον ΕΟΔΥ για τη διαχειριση κρουσματος στον αθλητισμo