ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Γνωστοποιήθηκε το νέο πρωτόκολλο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τον ΕΟΔΥ για τη διαχείριση κρούσματος στον αθλητισμό. Αναλυτικά, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της ΓΓΑ: 

Περισσότερα: Νεο πρωτοκολλο απο την ΓΓΑ και τον ΕΟΔΥ για τη διαχειριση κρουσματος στον αθλητισμo

Το δικαίωμα επιχορήγησης των Δήμων για έξοδα μετακίνησης Ερασιτεχνικών Σωματείων δίνει τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών.

Περισσότερα: Δικαιωμα επιχορηγησης των Δημων για εξοδα μετακινησης Σωματειων

Στο διάστημα 17-22 Φεβρουαρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί στην Αττική, η 17η Μεσογειάδα Εφήβων (K19), που θα διοργανώσει η Ο.Χ.Ε. με την συμμετοχή 14 Εθνικών Ομάδων.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην αίθουσα Χάντμπολ του ΟΑΚΑ «Γ. Κασιμάτης» και στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Κορυδαλλού.

Περισσότερα: «Ζησε απο κοντα την μεγαλη γιορτη!»

Μετά την κλήρωση που έγινε το Σάββατο 15/2/2020, οι δυο όμιλοι που καθορίστηκαν για την 17η Μεσογειάδα Εφήβων που φιλοξενείται στην Αθήνα, είναι οι εξής:

Α' όμιλος: Ρουμανία, Κουβέιτ, Μπαχρέιν, Σερβία, Ελλάδα, Αίγυπτος, Σαουδική Αραβία

Β' όμιλος: Ισπανία, Τυνησία, Τουρκία, Κροατία, Μαυροβούνιο, Μαρόκο, Βόρεια Μακεδονία

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων που διεξάγονται στην κλειστή αίθουσα ''Γ. Κασιμάτης'' του ΟΑΚΑ και στο Δημοτικό Κλειστό γυμναστήριο Κορυδαλλού, είναι το ακόλουθο:

Περισσότερα: Το προγραμμα των αγωνων της 17ης Μεσογιειαδας Εφηβων

Με τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Σωματείων Χάντμπολ του Βουκουρεστίου (BucharestHandball Association) κ. Μιχάϊ Πίρβου, συναντήθηκε στην Αθήνα, αντιπροσωπεία της Ε.Σ.Χ.Α. (Ένωση Σωματείων Χάντμπολ Αττικής) και συζήτησαν τις λεπτομέρειες του μνημονίου συνεργασίας που έχουν υπογράψει οι δυο Ενώσεις, από το περασμένο Ιούλιο.

Περισσότερα: Συναντηση με τον Αντιπροεδρο της Ενωσης του Βουκουρεστιου