ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Στην παραλία Ασπροπύργου κατασκευάζεται ένα νέο γήπεδο Beach Handball με απόφαση και μέριμνα του Δήμου Ασπροπύργου, ύστερα από σχετική εισήγηση του Σωματείου ΑΣ Ολύμπιος Δίας Ασπροπύργου. 

Στον χώρο των εργασιών βρέθηκαν το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Κώστας Σταματιάδης, ο Πρόεδρος της ΕΣΧΑ και μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ Δημήτρης Σταυρακάκης, ο Πρόεδρος του ΑΣ Ολύμπιος Δίας Ασπροπύργου Νίκος Ματθαίου και ο προπονητής Ανάπτυξης ΟΧΕ Κώστας Κότσιρας, οι οποίοι και είχαν συνάντηση με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Άθλησης, Φροντίδας Νεολαίας και 3ης Ηλικίας Δήμου Ασπροπύργου Ιωάννη Κατσαρό. 

Περισσότερα: Νεο γηπεδο Beach Handball στον Ασπροπυργο 

 

Ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (ΕΣΧΑ) Δημήτρης Σταυρακάκης, ο οποίος από την Κυριακή εξελέγη και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΟΧΕ), προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: 

Περισσότερα: Δηλωση του Προεδρου της ΕΣΧΑ Δημητρη Σταυρακακη

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (Ε.Σ.Χ.Α.) συγχαίρουν την ομάδα της ΑΕΚ για την πρόκριση της στα προημιτελικά του «European Cup», για 5η φορά στην ιστορία της. 

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή το γεγονός ότι η ΑΕΚ που ανήκει στα σωματεία της Ένωσης μας, έφτασε για ακόμη μια φορά σε μια σπουδαία επιτυχία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πολλά μπράβο στους αθλητές της ομάδας, τον προπονητή Δημήτρη Δημητρούλια, στους συνεργάτες του, στα στελέχη του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ που κατάφεραν να πάρουν αυτή την σημαντική πρόκριση στους «8» της Ευρώπης απέναντι στην CMSΒουκουρεστίου, υπό τις δύσκολες συνθήκες που υπάρχουν, λόγω της πανδημίας και της αγωνιστικής απραξίας που υπήρξε μέχρι πρότινος.  

Περισσότερα: Ε.Σ.Χ.Α.: «Πολλα μπραβο στην ΑΕΚ!» 

Εντός του μήνα Μαρτίου, αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία καταβολής της οικονομικής ενίσχυσης και στα υπόλοιπα σωματεία που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο Μητρώο Σωματείων της ΓΓΑ έως 31/12/2020. Αυτό τόνισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης απαντώντας σε Επίκαιρη Ερώτηση στην Βουλή. 

Περισσότερα: Ενεργειες της ΓΓΑ για την επανεκκινηση του Ερασιτεχνικου Αθλητισμου

Όπως ενημερώνει σε δελτίο τύπου, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης-αποζημίωσης ειδικού σκοπού, συνολικού ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ, στα δικαιούχα ερασιτεχνικά σωματεία, βάσει της Κοινής Απόφασης (ΦεΚ Β’, 5462/10-12-2020) των Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη. 

Περισσότερα: Ξεκιναει η καταβολη της οικονομικης ενισχυσης των σωματειων απο την ΓΓΑ!