ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Με τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Σωματείων Χάντμπολ του Βουκουρεστίου (BucharestHandball Association) κ. Μιχάϊ Πίρβου, συναντήθηκε στην Αθήνα, αντιπροσωπεία της Ε.Σ.Χ.Α. (Ένωση Σωματείων Χάντμπολ Αττικής) και συζήτησαν τις λεπτομέρειες του μνημονίου συνεργασίας που έχουν υπογράψει οι δυο Ενώσεις, από το περασμένο Ιούλιο.

Περισσότερα: Συναντηση με τον Αντιπροεδρο της Ενωσης του Βουκουρεστιου

Κίνητρα σε Εταιρείες αλλά και Φυσικά Πρόσωπα να ενισχύσουν οικονομικά και να υποστηρίξουν τα Ερασιτεχνικά σωματεία σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο για τον Ελληνικό Αθλητισμό, δίνεται με την απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου.

Επιστρέφουν τα οικονομικά κίνητρα, που είχαν καταργηθεί πριν από μια δεκαετία, με τη μορφή φορολογικών ελαφρύνσεων για όσους κάνουν δωρεές προς τα ερασιτεχνικά σωματεία.

Περισσότερα: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΣΧΑ ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

 

Η κοινοπραξία ANEK Lines-BLUE Star Ferries συνεχίζει να στηρίζει την ΕΣΧΑ και τα σωματεία της Αττικής, για την ακτοπλοϊκή μετακίνηση τους προς τα Χανιά, για τους αγώνες στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών και στην Β’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών στο χάντμπολ.

Περισσότερα: ΕΣΧΑ και ANEK Lines-BLUE Star Ferries, συνεχιζουν μαζι!

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών της Περιφέρειας Αττικής κ. Νίκο Πέππα, είχε αντιπροσωπεία της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (ΕΣΧΑ), που αποτελούσαν ο Γενικός Γραμματέας Ευάγγελος Παπαϊωάννου και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Μάριος Λουκάτος.

Περισσότερα: Συναντηση ΕΣΧΑ με τον Αντιπεριφερειαρχη Οικονομικων της Περιφερειας Αττικης

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, είχαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (ΕΣΧΑ) Δημήτρης Σταυρακάκης και ο Πρόεδρος του ΑΣ Άνοιξης-Διονύσου (και μέλος του ΔΣ της ΕΣΧΑ) Μάριος Λουκάτος.

Συζητήθηκαν, προτάσεις από πλευράς της ΕΣΧΑ για την καλύτερη ανάπτυξη του Χάντμπολ στον Δήμο Διονύσου, μέσα από κοινές δράσεις.

Περισσότερα: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΣΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ