ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Χ.Α. ευχαριστεί δημόσια τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Γιώργο Γαβρίλη, για το γεγονός ότι έκανε δεκτό το αίτημα που υπήρξε από την Ένωση καθώς και από την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (Ο.Χ.Ε.) και αφορά την ανακατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου Πειραιά «Παπαστράτειο».

Στην μελέτη της ανακατασκευής του Κλειστού Γυμναστηρίου, έχει γίνει πρόβλεψη με γραμμογράφηση του αγωνιστικού χώρου με διαστάσεις 36Χ20 ώστε να μπορούν να καλυφθούν και οι ανάγκες του αθλήματος μας.

Επίσης η Ε.Σ.Χ.Α. ευχαριστεί και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αττικής (Εντεταλμένο για θέματα Αθλητισμού) κ. Σπύρο Πάντζα, ο οποίος συνέλαβε κι αυτός από την πλευρά του, στο σχετικό αίτημα για να υπάρξουν οι διαστάσεις για το Χάντμπολ στην μελέτη που έγινε από την Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.

Διευκρινίζεται ότι πρόκειται για ανακατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου «Παπαστράτειου», το οποίο θα γίνει με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής, οπότε θεωρείται άκρως σημαντικό το γεγονός ότι θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για το Χάντμπολ, την στιγμή όπου στο Δήμο Πειραιά, τα υπόλοιπα Κλειστά Γυμναστήρια που υπάρχουν (Π. Σαλπέας, Καμινίων) οι διαστάσεις τους είναι πολύ μικρές και δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του αθλήματος μας.