ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Στην ιστορική αίθουσα της Ένωσης Σπάρτης «Μικράς Ασίας» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4/2/2024 η τελετή κοπής της βασιλόπιτας του ΟΦ Νέας Ιωνίας. Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κκ Γαβριήλ, εκφράζοντας και τις ευχές του στους παρευρισκόμενους.

Ο Γεν.  Γραμματέας του ΟΦΝΙ Παντελής Χατζηιωάννου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο του συλλόγου Θανάση Κοντογεώργο, αναφέρθηκε στις επιτυχίες του ΟΦΝΙ την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 και ευχήθηκε καλή χρονιά.

Βραβεύθηκαν, μεταξύ άλλων η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του συλλόγου που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, καθώς και υποστηρικτές, φίλοι της ομάδας. Ιδιαίτερα συγκίνηση υπήρξε στην βράβευση του Λουκά Χριστοδούλου, για την πολύτιμη προσφορά του στην μελέτη και διάδοση της ιστορίας του Μικρασιατικού Πολιτισμού, Επίσης έγιναν βραβεύσεις στην μνήμη του μακροβιότερου παράγοντα του συλλόγου Μάριου Χαλαβατζή και του προπονητή της γυναικείας ομάδας Σάσα Ζιβούλοβιτς.

Ανάμεσα στους καλεσμένους, ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης, ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής.