ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Χειροσφαίρισης Αττικής (ΣΥ.Δ.ΧΑ) θα πραγματοποιήσει Σχολή Διαιτησίας στο διάστημα 24-26 Νοεμβρίου 2023. Τα μαθήματα της Σχολής θα γίνουν στα γραφεία του Συνδέσμου, στην οδό Μονής Προδρόμου 6 και Αριστοτέλους στην Πλατεία Βικτωρίας.

Την Σχολή μπορεί να την παρακολουθήσουν:

-Όσοι είναι από 18 έως 35 ετών.

-Όσοι εν ενεργεία αθλητές-αθλήτριες με δελτίο σε κάποιο σωματείο θέλουν να παρακολουθήσουν την σχολή και επιθυμούν, μπορούν να το κάνουν. Παράλληλα αφού παρακολουθήσουν με επιτυχία τη Σχολή μπορεί να συνεχίσουν να αγωνίζονται και θα μπορούν να σφυρίζουν σε μη μοριοδοτούμενα πρωταθλήματα της Ένωσης.

-Εφόσον υπάρχουν αθλητές-αθλήτριες εν ενεργεία που βρίσκονται κοντά στο 18ο έτος της ηλικίας τους θα μπορούν να παρακολουθήσουν την σχολή κανονικά και σε συνεννόηση με τους κηδεμόνες τους να μπορούν να διευθύνουν αν το επιθυμούν σε κάποιο μη μοριοδοτούμενο πρωτάθλημα.

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 6977456282, 6946353756, 6975892181 και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.