ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου σχολικού έτους 2022-2023, η Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (ΕΣΧΑ) εύχεται ολόψυχα στους αθλητές και τις αθλήτριες που φοιτούν στην Πρωτοβάθμια και στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, αλλά και στους προπονητές του Χάντμπολ που εργάζονται στην Εκπαίδευση, καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία, πρόοδο και επιτυχίες.

Χωρίς αμφιβολία το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς αποτελεί μια ελπιδοφόρα αρχή, αλλά απαιτεί κόπους και θυσίες, από τα παιδιά που ομολογουμένως, κουράζονται περισσότερα και από εμάς τους ενήλικες με το επιβεβαρυμμένο πρόγραμμα που έχουν. Εκτός από τα μαθήματα πρέπει να συνυπάρξουν και με τις άλλες ασχολίες που έχουν, όπως ο αθλητισμός, οι ξένες γλώσσες, αλλά και για τα παιδιά της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τα επιπλέον φροντιστήρια. Ο δρόμος για την κατάκτηση της γνώσης, είναι αρκετά δύσκολος και δυστυχώς στην χώρα μας και πολύ κουραστικός, με την μορφή που έχει η Εκπαίδευση. 

Ευχόμαστε λοιπόν σε όλα τα παιδιά που ασχολούνται με το άθλημα μας και από χθες πέρασαν και την πόρτα του Σχολείου, κουράγιο και να καταφέρουν να συνδυάσουν και την ασχολία τους με το αγαπημένο άθλημα τους, το Χάντμπολ. Με σωστό προγραμματισμένο είναι βέβαιο ότι μπορούνε να τα καταφέρουν και στα μαθήματα και στην άθληση αλλά και για τα παιδιά που βάζουν παραπάνω στόχους και στον πρωταθλητισμό. Καλή επιτυχία παιδιά!.