ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (Ε.Σ.Χ.Α.) εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια προς τους συγγενείς και τους οικείους του προπονητή του ΑΣΕ Δούκα Γιώργου Σαϊτη, που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019.

 

«Το άθλημα μας χάνει έναν σημαντικό εργάτη των γηπέδων, ο οποίος το υπηρέτησε πιστά με αφοσίωση και ανιδιοτέλεια. Από τα χέρια του, πέρασαν εκατοντάδες παιδιά, που έμαθαν σωστά το χάντμπολ και διαπρέπουν στους αγωνιστικούς χώρους. Ο ίδιος υπήρξε επιτυχημένος προπονητής, τόσο στα τμήματα ανδρών των σωματείων όπου εργάστηκε, όσο και στα τμήματα υποδομών των αναπτυξιακών ηλικιών, με αμέτρητες διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο» τονίζει η ΕΣΧΑ στην ανακοίνωση της, συμπληρώνοντας: «το βράδυ της Πέμπτης 7/11/2019, οδήγησε την ομάδα Νέων του ΑΣΕ Δούκα, σε μια σπουδαία επιτυχία απέναντι στον Ολυμπιακό, για το Πρωτάθλημα ΕΣΧΑ. Ήταν δυστυχώς η τελευταία φορά που τον αντίκρισαν, οι παίκτες του και όλοι όσοι τον αγαπούσαν και τον εκτιμούσαν για το σημαντικό έργο του. Πλέον ο πάγκος των τμημάτων Νέων, Εφήβων και Παμπαίδων Α’ του ΑΣΕ Δούκα, θα είναι άδειος, χωρίς τον Γιώργο Σαϊτη, ο οποίος πάντα όμως θα είναι στην μνήμη μας και θα τον θυμόμαστε για την ευγένεια του, την εργατικότητα του στα γήπεδα και για όσα προσέφερε. Καλό ταξίδι Γιώργο στην γειτονιά των αγγέλων!».

Με απόφαση της ΕΣΧΑ, θα κρατηθεί στη μνήμη του Γιώργου Σαϊτη, ενός λεπτού σιγή σε όλα τα παιχνίδια των Πρωταθλημάτων ΕΣΧΑ, το Σαββατοκύριακο 9-10 Νοεμβρίου 2019.