ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Μια ακόμα μεγάλη γιορτή του Χάντμπολ έζησαν την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, οι αθλητές και οι αθλήτριες που πήραν μέρος στο Τουρνουά Μίνι Χάντμπολ «Κεκρωπάκια 2019» που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Κορωπίου.

Ο ΓΣ Παπασιδέρης Κορωπίου Α’ κατέκτησε την 1η θέση στο τουρνουά στο οποίο συμμετείχαν 12 ομάδες από 8 συλλόγους της Αττικής.

Στον τελικό του Τουρνουά ο ΓΣ Παπασιδέρης Κορωπίου Α’ νίκησε με 22-19 τον ΕΣΝ Βριλησσίων Α’ ενώ στο μικρό τελικό ο ΓΣ Παπασιδέρης Κορωπίου Β’ κέρδισε με 14-13 τους Θρακομακεδόνες Sports Club.

Αναλυτικά η τελική κατάταξη της διοργάνωσης ήταν: 1) ΓΣ Παπασιδέρης Κορωπίου Α’, 2) ΕΣΝ Βριλησσίων Α’, 3) ΓΣ Παπασιδέρης Κορωπίου Β’, 4) Θρακομακεδόνες Sports Club, 5) Αθηναϊκός, 6) ΟΦ Νέας Ιωνίας, 7) Ολυμπιακός Κερατσινίου Α’, 8) ΓΑΣ Καματερού, 9) Ολυμπιακός Κερατσινίου Β’, 10) ΕΣΝ Βριλησσίων Β’, 11) Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας Α’, 12) Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας Β’.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 42 παιχνίδια, με τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες να χαίρονται την συμμετοχή τους στην διοργάνωση που διήρκησε από τις 9 το πρωϊ έως τις 3.30 το μεσημέρι.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και να συγχαρούμε τους αθλητές και τις αθλήτριες για την συμμετοχή τους. Ευχόμαστε να σας έχουμε μαζί μας και του χρόνου» τονίζει ο ΓΣ Παπασιδέρης Κορωπίου σε ανακοίνωση του, ευχαριστώντας τα σωματεία που πήραν μέρος στα «Κεκρωπάκια 2019» καθώς και τους εθελοντές του συλλόγου που βοήθησαν για την άρτια διοργάνωση, σημειώνοντας οτι: «μικρή σημασία έχει η τελική κατάταξη των ομάδων κι αυτό γιατί η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν αθλητές, αθλήτριες, προπονητές, έφοροι, μέλη του Δ.Σ. και γονείς ήταν υπέροχη, μετατρέποντας το Τουρνουά σε μια γιορτή του Αθλητισμού.  

Στην επιτυχημένη αναπτυξιακή δράση που έγινε στο Κορωπί, σημαντική ήταν η συμβολή των Εθελοντών. Ο διοργανωτής σύλλογος σε ανακοίνωση του, τόνισε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο Κρωπίας κ. Κιούση και τον Πρόεδρο της ΕΣΧΑ κ. Σταυρακάκη που έθεσαν υπό την αιγίδα τους τη διοργάνωση. Να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές της Ανδρικής ομάδας που βοήθησαν στην διεξαγωγή των αγώνων όπως επίσης και τους εθελοντές γονείς-μέλη του Συλλόγου μας, που φρόντισαν να μην λείψει τίποτα από τους φιλοξενούμενους. Πρωτίστως όμως να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τον Προπονητή του Α.Σ. Κορωπίου ΓΣ Παπασιδέρης, εμπνευστή και καθοδηγητή αυτού του Τουρνουά κ. Ζέλικου Φάμπατς».

Το Τουρνουά Μίνι Χάντμπολ «Κεκρωπάκια 2019» διοργάνωσε ο ΑΣ Κορωπίου ΓΣ Παπασιδέρης υπό την αιγίδα του Δήμου Κρωπίας και της Ε.Σ.Χ.Α..

Την διοργάνωση παρακολούθησαν, ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης, ο Αντιδήμαρχος Κρωπίας Ανδρέας Ντούνης, ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Χ.Α. Δημήτρης Σταυρακάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κρωπίας Θόδωρος Γρίβας, Νίκος Γιαννάκος, Αθηνά Κιούση, Διονύσης Κερασιώτης, το Αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ της Ε.Σ.Χ.Α. Άννα Δημουλίνου.

Η Πρόεδρος του ΑΣ Κορωπίου ΓΣ Παπασιδέρης Αθήνα Πρίφτη στην τελετή της απονομής των επάθλων στις 3 πρώτες ομάδες, ευχαρίστησε όσους βοήθησαν για την επιτυχημένη διοργάνωση του τουρνουά καθώς επίσης και του συλλόγους που πήραν μέρος στα «Κεκρωπάκια 2019».