ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Σταυρακάκης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (Ε.Σ.Χ.Α.) θέλουν να συγχαρούν την Διοίκηση της Ο.Χ.Ε. και σε όσους όσοι συνέβαλαν στην σημαντική επιτυχία της ανάληψης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων το 2021.

Η Ε.Σ.Χ.Α. θα σταθεί έμπρακτα στο πλευρό της Ομοσπονδίας και θα είναι αρωγός στην διεξαγωγή της μεγάλης αυτής διοργάνωσης στην Αθήνα, όχι μόνο επειδή οφείλει να το πράξει εκ της θέσεως της, αλλά και γιατί πιστεύουμε ότι είναι μία σπουδαία ευκαιρία για το χάντμπολ στην Αττική.

Αυτή η διοργάνωση με την κατάλληλη προετοιμασία και στήριξη από όλους τους συντελεστές του αθλήματος θα δώσει στο αγαπημένο μας χάντμπολ μια νέα πνοή, ένα νέο κίνητρο και μία ισχυρή παρακαταθήκη για το μέλλον.

Είμαστε σίγουροι ότι τα σωματεία της Ε.Σ.Χ.Α. θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας και θα συνδράμουν, ώστε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων του 2021 να αφήσει εποχή και να αποτελέσει εφαλτήριο για την περαιτέρω ανάπτυξη και διάδοση της μεγαλύτερης Ένωσης της χώρας.

Τα καλύτερα έρχονται!

Το Δ.Σ. της ΕΣΧΑ