ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 Μεγάλη αναπτυξιακή δράση στο Πεδίο του Άρεως την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

H  Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και η Περιφέρεια Αττικής διοργανώνουν υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο πλαίσιο του προγράμματος Βe Active, μεγάλη γιορτή για τα παιδιά στο Πεδίο του Άρεως (Πλατεία Πρωτομαγιάς), την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018, ώρες 10:00-14:00.

Στην εκδήλωση που έχει τίτλο «More Play… More Handball», θα πάρουν μέρος εκατοντάδες παιδιά (8-16 ετών) από τους συλλόγους της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (Ε.Σ.Χ.Α.), από τα Δημοτικά σχολεία της Αθήνας, από ιδρύματα και οργανισμούς.

Πρόκειται για την κεντρική εκδήλωση της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος στο πρόγραμμα Βe Active για το έτος 2018, με το χάντμπολ να είναι πρωτοπόρο άθλημα στο συγκεκριμένο πρόγραμμα με δεκάδες δράσεις όλο τον χρόνο και σε όλη την επικράτεια.

Τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα λάβουν αναμνηστικά δώρα, καθώς και σνακ-νερά-χυμούς, ενώ για τα σωματεία έχει προβλεφθεί να διανεμηθεί αθλητικό αναπτυξιακό υλικό.  

Τα σωματεία-μέλη της Ε.Σ.Χ.Α. που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην εκδήλωση θα πρέπει να αποστείλουν τα ονόματα των αθλητών, καθώς και τους προπονητές-συνοδούς στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο έως την Παρασκευή, ώρα 12:00.