ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Η Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (Ε.Σ.Χ.Α.) συγχαίρει την Α.Ε.Κ. για την σπουδαία διάκριση της, να κατακτήσει την 2η θέση στην Ευρωπαϊκή διοργάνωση του Τσάλεντζ Καπ Ανδρών καθώς επίσης και για τη νίκη της με 27-26 επί της Ποταϊσα Τούρντα (Ρουμανία), στο δεύτερο τελικό που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γήπεδο Ο.Α.Κ.Α. «Νίκος Γκάλης».

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Ένωση μας, ένα σωματείο που ανήκει στο δυναμικό της, να φτάνει σε αυτή την σημαντική διάκριση στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις του αθλήματος μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας, στον προπονητή Νίκο Γραμματικό και στους συνεργάτες του καθώς κα σε όσους συνέβαλαν για την σπουδαία επιτυχία που αποτυπώνεται με την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Τσάλεντζ Καπ» τονίζεται στην ανακοίνωση της Ε.Σ.Χ.Α..

Η Ε.Σ.Χ.Α. ευχαριστεί τα σωματεία που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που υπήρξε για την παρουσία των αθλητών-αθλητριών, προπονητών, στελεχών των ομάδων της Αττικής, οι οποίοι έδωσαν βροντερό παρών στον 2ο τελικό που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Κλειστό γήπεδο Ο.Α.Κ.Α. «Νίκος Γκάλης» την Κυριακή 20/5/2018.

Επίσης η Ε.Σ.Χ.Α. ευχαριστεί την Α.Ε.Κ. και ιδιαίτερα τον Γ’ Αντιπρόεδρο του συλλόγου κ. Σταμάτη Παπασταμάτη, για την παραχώρηση δωρεάν εισιτηρίων-προσκλήσεων, που διατέθηκαν για τις ανάγκες των σωματείων της Ένωσης.