ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Στνέο γήπεδο BeachHandball στις αθλητικές εγκαταστάσεις της παραλίας του Δήμου Ασπροπύργου, θα φιλοξενηθούν το Σαββατοκύριακο (24-25/7) οι αγώνες για το πρώτο τουρνουά του 22ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος BeachHandball.  

Συνολικά 12 ομάδες παίρνουν μέρος στο « «Aspropyrgos Beach Handball Tournament 2021», 7 ανδρικές και 5 γυναικείες.  

Περισσότερα: Στον Ασπροπυργο «χτυπαει» η καρδια του Beach handball  

AEK στους Εφήβους και η ΑΕΠ Πανόραμα Θεσσαλονίκης στις Νεανίδες επικράτησαν στην τελική φάση των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων που πραγματοποιήθηκαν σε Δράμα και σε Κοζάνη, αντίστοιχα.

Περισσότερα: Κυριαρχια ΑΕΚ σε Εφηβους και ΑΕΠ Πανοραμα σε Νεανιδες

Σε Δράμα και σε Κοζάνη αρχίζουν την Παρασκευή (16/7) οι τελικές φάσεις των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων στις κατηγορίες Εφήβων και Νεανίδων αντίστοιχα. 

Περισσότερα: Αρχιζουν οι τελικες φασεις Εφηβων και Νεανιδων  

Στην Κόνιτσα φιλοξενείται από την Παρασκευή (16/7) το «2ο Elite Handball Academy». Πρόκειται για μια αναπτυξιακή δράση, στην οποία αθλητές και αθλήτριες των κατηγοριών Παμπαίδων Α’-Παγκορασίδων Α’ , θα μυηθούν στα μυστικά του Χάντμπολ από διακεκριμένους ξένους και έλληνες προπονητές. 

Περισσότερα: Ξεκινησε το «2ο Elite Handball Academy» στην Κονιτσα

Η ΑΕΚ στους Εφήβους, ο ΟΦ Νέας Ιωνίας στις Κορασίδες και ο ΓΑΣ Καματερού στις Νεανίδες, κυριάρχησαν στα Πρωταθλήματα ΕΣΧΑ της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 που ολοκληρώθηκαν. 

Αναλυτικά η κατάταξη: 

Περισσότερα: Φιναλε σε Εφηβους, Νεανιδες, Κορασιδες