ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (Ε.Σ.Χ.Α.) εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια προς τους συγγενείς και τους οικείους του προπονητή του ΑΣΕ Δούκα Γιώργου Σαϊτη, που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019.

Περισσότερα: Καλο ταξιδι φιλε Γιωργο 

 

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (ΕΣΧΑ) συγχαίρουν τους αθλητές και τις αθλήτριες των Εθνικών ομάδων Ανδρών-Γυναικών του Beach Handball για την κατάκτηση της 1ης θέσης και του χρυσού μεταλλίου στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες που γίνονται στην Πάτρα.

Περισσότερα: Πολλα μπραβο στους κυριαρχους της Μεσογειου!

Υποβολή στοιχείων Υπευθύνων των σωματείων στην εφαρμογή TAXISNET (παράταση)»

Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία μας ότι σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή οδηγία αριθμός 2015/849/ΕΕ που ενσωματώθηκε στον Ν. 4557/2018 με θέμα: «Πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας», καλούνται:

Περισσότερα: -ΕΠΕΙΓΟΝ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΧΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ 

Η Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (Ε.Σ.Χ.Α.) ευχαριστεί την Ελληνική Εταιρεία Γρανιτών και ιδιαίτερα τον Γενικό Διευθυντή κ. Σταμάτη Παπασταμάτη, για την χορηγική υποστήριξη, με την οποία καλύφθηκαν οι ανάγκες της Ένωσης, κατά την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 και ειδικότερα σε οτι αφορά την αγορά των Κυπέλλων, Μεταλλίων, που δόθηκαν στις ομάδες που κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις σε όλες τις διοργανώσεις της Ε.Σ.Χ.Α.

Περισσότερα: Ευχαριστηριο της Ε.Σ.Χ.Α. για την Ελληνικη Εταιρεια Γρανιτων