ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Συνεχίστηκαν οι προπονήσεις των Κλιμακίων της ΕΣΧΑ, που υλοποιεί το πρόγραμμα Ανάπτυξης που έχει εκπονήσει η ΟΧΕ με βάσει τον σχεδιασμό του στρατηγικού συμβούλου Γκι Πετιζιράρ. 

Περισσότερα: Προπονητικες δρασεις για τα Κλιμακια Ε.Σ.Χ.Α.

Πραγματοποιούνται το Σάββατο 13/11/2021 οι προπονήσεις των Κλιμακίων ΕΣΧΑ στις κατηγορίες Παμπαίδων Α’ και Παγκορασίδων Α’, υλοποιώντας έτσι το Σχέδιο Ανάπτυξης της ΕΑΠ/ΟΧΕ που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη. 

 

Περισσότερα:  ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΕΣΧΑ  ΠΠ/Α’-ΠΚ/Α’ ΣΤΙΣ 13/11/2021

Η Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (Ε.Σ.Χ.Α.) συγχαίρει την Εθνική μας ομάδα Ανδρών για τη νίκη της με 24-20 επί της Τουρκίας στην 2η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2023, στην αναμέτρηση που έγινε στο Κλειστό γυμναστήριο «Δυο Αοράκια» του Ηρακλείου Κρήτης.    

Περισσότερα: Μπραβο στα παιδια της Εθνικης Ανδρων!

Σας ενημερώνουμε για τις ενέργειες του Συνδέσμου Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΣΥΠΧΕ) σχετικά με τις κάρτες προπονητών, όπως σχετικά ενημερώθηκε η ΕΣΧΑ από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Δημήτρη Σκάρλο.   

Αναλυτικά:

Περισσότερα: ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΣΥΠΧΕ

Την Κυριακή 31/10/2021 θα πραγματοποιηθεί προπόνηση του Κλιμακίου ΕΣΧΑ της κατηγορίας Κορασίδων. Η προπόνηση θα γίνει στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Κορωπίου (09.00 έως 11.00). Παρακαλούνται οι αθλήτριες να παρευρίσκονται στον χώρο διεξαγωγής  μισή ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης.  

Αναλυτικά έχουν κληθεί οι: 

Περισσότερα: Προπονηση Κλιμακιου Κορασιδων ΕΣΧΑ